October 25, 2018

Parteneri

L’Oreal România

L’Oreal se dedică frumuseții de peste 100 de ani. Cu portofoliul său unic de 34 de branduri internaționale, diverse și complementare, Grupul a generat vânzari de peste 25.8 miliarde de euro în 2016 și a angajat 89,300 persoane la nivel mondial. Ca lider mondial în produse cosmetice, L’Oreal este prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine universale, farmacii, drogherii, saloane de înfrumusețare, magazine proprii și e-commerce.


EximBank

EximBank este o instituție specializată care se implică activ în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc, instrumentele sale financiare specifice fiind dedicate exclusiv segmentului corporate. EximBank este partenerul întreprinzătorilor care își dezvoltă afacerile și care vor găsi în aceștia atât încredere, cât și susținere din punct de vedere financiar.

România crește cu noi! – EximBank este un susținător al misiunii Ligii Studenților Români din Străinătate.


A.T.Kearney

A. T. Kearney este o companie multinațională din domeniul consultanței, cu peste 3600 de angajați în peste 40 de țări. A.T.Kearney s-a alăturat proiectului Hai Acasă! al LSRS în toamna acestui an, oferind oportunități profesionale interesant tinerilor români care au experiență internațională.