May 1, 2012

Întrebări frecvente

Când și unde are loc evenimentul de cariere?

„Hai Acasă!” este programat pentru datele de 28 și 29 iunie, la Institutul Bancar Român din București.

Când ne putem înscrie pentru participarea la „Hai Acasă!”?

Înscrierea pentru participare este deschisă pentru studenții și absolvenții cu studii peste hotare în perioada 30 aprilie – 26 iunie, inclusiv. În cazul companiilor, înregistrarea este deschisă în perioada 30 aprilie – 26 iunie 2012.

Am completat formularul de înscriere, dar nu am trimis CV-ul. Mai pot participa?

Completarea formularului de înscriere și trimiterea unui CV actualizat (de preferință în limba română sau engleză) până la data de 26 iunie 2012 inclusiv) sunt condiții obligatorii de participare la evenimentul de cariere.

Care este programul evenimentului și la care dintre sesiuni pot participa?

Programul evenimentului poate fi consultat aici. Sesiunile sunt deschise tuturor tinerilor care au primit confirmarea participării la „Hai Acasă!”. Poți, așadar, să îți rezervi ambele zile de eveniment pentru a lua parte la toate sesiunile programate. În intervalele orare dintre sesiuni, vei avea ocazia să cunoști și să interacționezi îndeaproape cu reprezentanții companiilor prezente la eveniment (cu stand și nu numai) și să aflii direct de la aceștia despre oportunități profesionale în România.

Ce angajatori participă?

Lista companiilor participante poate fi găsită aici. Ea este actualizată permanent cu numele companiilor care ni se alătură.

Ce costuri există pentru vizitatori?

Nu există taxă de participare pentru vizitatorii evenimentului de cariere „Hai Acasă!” – studenți și absolvenți cu studii în străinătate. Cei care se încadrează în condițiile de participare și care doresc să ia parte la eveniment vor trebui să se înscrie până la data de 26 iunie 2012 și să primească validarea înscrierii din partea organizatorilor. Mai multe detalii privind înscrierea pot fi găsite aici.

Cum să devin voluntar pentru „Hai Acasă!”?

Te poți înscrie ca voluntar în echipa de organizare a evenimentului de cariere contactând organizatorii la adresa: vizitator-haiacasa@lsrs.ro. Poți găsi mai multe detalii aici.

Sunt întrebări la care nu ai găsit un răspuns?

Te rugăm să ne contactezi la vizitator-haiacasa@lsrs.ro.

Leave a Reply